Lärare

På Salt+ undervisar människor från många olika sammanhang. Med sina olika gåvor, kunskaper och erfarenheter bidrar de på det område som just de brinner för.


image.png

Mikael Artursson

Mikael är präst i EFS och jobbar sedan en tid tillbaka som regional missionsledare för EFS Mittnorrland. Han har tidigare jobbat som församlingsföreståndare och brinner för nystart-, förändring- och utvecklingsprocesser och församlingsplantering.


Reine+Toth.jpg

Reine Toth

Reine Toth studerar vid Oxfords universitet. Han har tidigare arbetat som präst i Svenska kyrkan och EFS, och varit föreståndare för Folk och språk. Reine är huvudredaktör för Bibelguiden och är själv författare till “En guide till Uppenbarelseboken”, en del i den populära serien.


Magnus+Persson.jpg

Magnus Persson

Magnus är präst och jobbar som inspiratör för EFS. Han är grundare till församlingen United i Malmö, och har initierat flera stora satsningar, konferenser och nätverk för att få se fler människor komma till tro på Jesus. Han är en mycket uppskattad predikant.


Kvinna+ej+foto.jpg

Mirjam Lövsund

Mirjam är präst i Svenska kyrkan och jobbar som kominister i Osby pastorat.


Anna-Sophia-Bonde.jpg

Anna Sophia Bonde

Anna Sophia är präst i Svenska kyrkan och jobbar om bibellärare på Helsjöns folkhögskola. Hon är även frilands-skribent och föredragshållare. Hon vill, med Guds hjälp, medverka till att Bibeln blir mer läst, förstådd och älskad och vill gärna bidra till att tron på Sanningen och objektiva värden blir alltmer synlig i svensk kristenhet idag.


Olof+Edsinger.jpg

Olof Edsinger

Olof är en av grundarna till Salt- barn och unga i EFS och EFS i Mikaelskyrkan. Nu jobbar han som generalsekreterare för Svenska Evangeliska Alliansen. Han är författare till flertalet böcker och är ofta synlig i debatter på nätet och i tidningar.


Jacob_1.jpg

Jacob Rudenstrand

Jacob har jobbat för Svenska Evangeliska Alliansen sedan 2010 och är en flitig debattör och skribent i både kristen och sekulär media. Han brinner för att se kristen tro ta mer plats i det offentligheten.