Lärare

På Salt+ undervisar människor från många olika sammanhang. Med sina olika gåvor, kunskaper och erfarenheter bidrar de på det område som just de brinner för.


Kerstin%2Bliten.jpg

Kerstin Oderhem

Kerstin är missionsföreståndare för EFS. Hon är en mycket uppskattad predikant och ledare som brinner för att människor och samhällen ska få bli förvandlade av Jesus.


image.png

Mikael Artursson

Mikael är präst i EFS och jobbar sedan en tid tillbaka som regional missionsledare för EFS Mittnorrland. Han har tidigare jobbat som församlingsföreståndare och brinner för nystart-, förändring- och utvecklingsprocesser och församlingsplantering.


Jonas+Nord%C3%A9n.jpg

Jonas Nordén

Jonas är präst och föreståndare i Betaniakyrkan i Malmö. Han har tidigare varit missionär för EFS i Etiopien och är författare till böckerna “En Josuageneration” och “En guide till Filipperbrevet”.


Reine+Toth.jpg

Reine Toth

Reine Toth studerar vid Oxfords universitet. Han har tidigare arbetat som präst i Svenska kyrkan och EFS, och varit föreståndare för Folk och språk. Reine är huvudredaktör för Bibelguiden och är själv författare till “En guide till Uppenbarelseboken”, en del i den populära serien.


Lennart+Albertsson.jpg

Lennart Albertsson

Lennart har under många år jobbat som VD på ett kemiföretag. Nu har han sadlat om, och skrivit boken “Gud om pengar” för att röna i vad bibeln faktiskt säger om just pengar. Han jobbar även med ledarfrågor och ledarkonsultation i EFS.


Arne+G+Skagen.jpg

Arne G. Skagen

Arne G. Skagen är en uppskattad författare och evangelist från Bergen i Norge. Han har skrivit boken “Äntligen måndag!”, en storsäljare som översatts på 7 olika språk.


Jonatan%2BJanerheim.jpg

Jonatan Janherheim

Jonatan är präst i Svenska kyrkan i Örkelljunga. Han har varit engagerad i många läger och verksamheter och har precis avslutat sin mandatperiod som Salt riks styrelseordförande.


Magnus+Persson.jpg

Magnus Persson

Magnus är präst och jobbar som inspiratör för EFS. Han är grundare till församlingen United i Malmö, och har initierat flera stora satsningar, konferenser och nätverk för att få se fler människor komma till tro på Jesus. Han är en mycket uppskattad predikant.


Kvinna+ej+foto.jpg

Mirjam Lövsund

Mirjam är präst i Svenska kyrkan och jobbar som kominister i Osby pastorat.


Edvin+N%C3%A4slund.jpg

Edvin Näslund

Edvin jobbar som ungdomsledare i EFS i Örnsköldsvik. Han brinner för att utrusta och mobilisera unga ledare i Sverige idag.


Mats+Nyholm.jpg

Mats Nyholm

Mats är präst och föreståndare i St Clara kyrka mitt i Stockholms innerstad. En församling som fått se många trasiga människors liv förvandlade, helade och upprättade.


Anna-Sophia-Bonde.jpg

Anna Sophia Bonde

Anna Sophia är präst i Svenska kyrkan och jobbar om bibellärare på Helsjöns folkhögskola. Hon är även frilands-skribent och föredragshållare. Hon vill, med Guds hjälp, medverka till att Bibeln blir mer läst, förstådd och älskad och vill gärna bidra till att tron på Sanningen och objektiva värden blir alltmer synlig i svensk kristenhet idag.


Olof+Edsinger.jpg

Olof Edsinger

Olof är en av grundarna till Salt- barn och unga i EFS och EFS i Mikaelskyrkan. Nu jobbar han som generalsekreterare för Svenska Evangeliska Alliansen. Han är författare till flertalet böcker och är ofta synlig i debatter på nätet och i tidningar.


Amanda+Vadian.jpg

Amanda Vadian

Amanda är utbildad retoriker och har jobbat för Salt både regionalt och från rikskontoret i Uppsala där hon varit vikarierande generalsekreterare. Hon brinner för att barn och unga ska komma till tro på Jesus.


Emil+S%C3%B6derstr%C3%B6m.jpg

Emil Söderström

Emil läser till pastor på Akademin för Ledarskap och Teologi i Umeå. Han är engagerad i Vineyard där han även gör sin praktik.


Jacob_1.jpg

Jacob Rudenstrand

Jacob har jobbat för Svenska Evangeliska Alliansen sedan 2010 och är en flitig debattör och skribent i både kristen och sekulär media. Han brinner för att se kristen tro ta mer plats i det offentligheten.


Jan+Sk%C3%B6ld.jpg

Jan Sköld

Jan är en mycket uppskattad och skarp predikant och föreläsare. Han hjälper och coachar både ledare och församlingar för att hjälpa dem bli mer lyhörda och gå i linje med vad Gud vill göra i och genom dem.