Välkommen
till Salt+

Gå till lektionerna

 
sandis-helvigs-89957.jpg

Ett verktyg att växa

Denna resursbank har tagits fram av Salt- Barn och unga i EFS i samarbete med Solvik folkhögskola och EFS för dig som är ledare. Syftet är att du som ledare ska få blir utrustad av god undervisning vart än i världen du befinner dig. Allt material är gratis och är till för din uppbyggnad.

Här finner du lektioner på tre olika teman:  Lärjungaskap, ledarskap och Bibel. Varje lektion innehåller en video och en nedladdningsbar fil med sammanfattning, samtalsfrågor samt bibelord som lektionen förankras i.  

ämnen

LÄRJUNGASKAP

Som kristen är vi alla kallade till att följa Jesus och att vara hans lärjunge. Lärjungaskapet berör hela livet varje dag. Dessa lektioner tar upp olika delar i vad det i sin vardag innebär att följa Jesus

Gå till lektionerna →

BIBEL

LEDARSKAP

Bibelns, Guds ord och vår givna guide till ett liv i efterföljelse. I dessa lektioner öppnas bibelordets upp för att hjälpa oss till ett liv i efterföljelse. 

Gå till lektionerna →

Ett kristet ledarskap skiljer sig i mång och mycket från det ”värdsliga” ledarskapet. Dessa lektioner tar upp vad det innebär att vara en god andlig ledare och hur på vilket sätt det skiljer sig från annat ledarskap.

                    Gå till lektionerna →